Bare Conductive Touch Board (Arduino)

Maak je eigen instrumenten, interactieve oppervlakken, of zelfs lichtschakelaars met dit kleine apparaat!

Het Touch Board geeft je de mogelijkheid om bijna elk materiaal of oppervlak te zetten in een sensor en komt voorgeprogrammeerd en klaar voor gebruik!

De Touch Board is uitgerust met een ingebouwde MP3-speler die elk bord geschikt voor het afspelen 12 van uw favoriete nummers of geluiden. Het kan ook werken als een MIDI-synthesizer en zelfs MIDI-berichten verzenden naar een ander apparaat, zoals een iPad of een laptop met Ableton Live.

Open de doos, opstarten, en raak een van de elektroden op de audiogids te luisteren. Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om te beginnen met het maken van een Arduino-based project.

Het bord heeft 12 elektroden die kunnen worden uitgebreid tot individuele aanraaksensoren, met geleidende verf bijvoorbeeld. Maar alles wat geleidend is kan worden bevestigd aan één van de elektroden om zo 12 interactieve en responsieve interfaces te kunnen maken. Omdat het een volledige Arduino is, geldt dat als je het kunt doen met een Arduino, je het ook - en veel meer - met de Touch Board kunt.

De Touch Board kan gebruikt worden net als een Arduino Leonardo en kan worden geprogrammeerd met de Arduino IDE (1.5.6 of hoger), of worden gebruikt direct uit de doos!

LEVEL: Super Beginner tot Programming Pro

Bare geleidende's Electric Paint is net als elke andere op basis van water verf, behalve dat het elektrisch geleidende! Dit betekent dat u de sensoren direct kunt schilderen op de meeste materialen. Wanneer gebruikt naast de Touch Board, een gemakkelijk te gebruiken Arduino @ Heart microcontroller, het geeft je de mogelijkheid om bijna elk materiaal of oppervlak te zetten in een sensor.

In de doos

  • 1 x Touch Board
  • 1 x MicroSD card (128MB)

Handig hierbij zijn accessoires als de geleidende kopertape en de geleidende verf. De Touch Board Starterkit heeft veel extra accessoires!

Check de video's

     

Beginnen is makkelijk

Beginnen is makkelijk. Echt!. Het Touch Board  komt voorgeprogrammeerd met een AUDIO Guide (Engels, dat wel) die je de functionaliteit en mogelijkheden van het Touch Board uitlegt. Engels Getting Started tutorial.

Aanraak- en afstandsdetectie

Tover elk geleidend materiaal om in een knop of een afstandssensor. Gebruik geleidende verf om een knop op een interactief boek te schilderen, maak een korte afstandssensor met stroomgeleidend draad of verander de muur van je klaslokaal voor een enorme interactieve spreekbeurt!
Kijk hier eens voor simple proximity sensing of visual grapher om te zien hoe geweldig het kan zijn!

Het is een echte Arduino

Het Touch Board is in de basis een 'gewone' Arduino Leonardo met extra functionaliteit. Programmeer hem dus als een Arduino met je eigen code en shields, maar vergeet niet de libraries van Bare Conductive! Kijk hier : Touch Board Arduino Plugin Installer om te starten!

Het is een MP3 Player

De Touch Board komt als MP3 speler :Vervang gewoon de MP3's en de toetsen spelen jouw tunes! Je kunt onze voorbeeld projecten gebruiken om het helemaal voor jou geschikt te maken.

Het is een hackable MIDI Controller

Het is de meest flexibele MIDI controller ter wereld waarmee je ieder ding, ieder oppervlak of zelfs een hele ruimte als MIDI controller kunt laten werken. Er zijn voorbeelden om te koppelen met programma's als Ableton Live en Max/MSP. Maar dat hoeft niet, want hij werkt ook stand alone door support van onboard MIDI synthesis met meer dan 150 instrumenten!

Gegevens op een rij van de Bare Conductive Touch Board

- Maak je eigen geleidende interactieve opstellingen
- Sluit de Touch Board aan
- Of programmeer de Touch Board (Arduino)
De Touchboard is op voorraad en de prijs is 79,95
Tijdelijk geen verzendkosten!

Wat is een Touch Board ?

Met de Touch board (Arduino based) en vele accessoires kun je fantastische interactieve creatieve ideeen uitwerken!

de Touch Board

Slechts €79,95 incl verzendkosten Bestel nu de Touchboard


Ook leuk : Touchboard Starterkit, met geleidende verf en veel accessoires om direct aan de gang te gaan!

de Touch Board Starterkit van Bare

Contact

Neem contact op via
info@tech4kids.nl

Hulp nodig? Ideeën uitwisselen/
Naar het forum (EN)

Over TOF SPEELGOED!

Deze website gaat over de MaKey MaKey! en is een verkoopkanaal van Tech4Kids.nl

Bedrijfsgegevens