MaKey & Onderwijs

Einstein : Logica krijgt je van A naar B, maar verbeelding brengt je overal

Verbeelding

De MaKey MaKey! is bij uitstek geschikt om de wensen die uit de verbeelding bij leerlingen komen, te realiseren. Door de simpele interface en het out of the box werken van de Makey's is de drempel laag om hem door kinderen te laten gebruiken. Als ze eenmaal begonnen zijn met Tetris of een muziekje maken, dan komen de wensen "zou ik niet ook .... kunnen maken?" vanzelf naar boven.

Indien je op een school een techniek project zou willen doen, neem dan contact op over de mogelijkheden voor scholen om het samen te realiseren.

MaKey MaKey! + Scratch = uitdagend onderwijs

Scratch ( Uitleg op Scratchweb.nl) is een visuele programmeertaal. Dat klinkt eng, maar het is eenvoudig, Nederlands, Online, slepen/klikken en werkt heerlijk samen met de MaKey MaKey!

Voorbeeld: Interactief boek

Een heel mooi voorbeeld is bijvoorbeeld: maak je eigen interactieve boek. In het kort: verzin een verhaal, maak een klein boekje, maak daar geleidende banen/aanraakplekken in (met aluminium folie, geleidende verf, of gewoon (grafiet)potlood) en maak in scratch een aanvulling op je eigen boekje.

Voorbeeld aangesloten boek: voorbeeld boek

Makey huren?

Wil je een MaKey MaKey! een tijdje in een project op school gebruiken?
Rent-a-Makey!

Ideeën opdoen?

Wil je brainstormen over ideeën en mogelijkheden van de MaKey MaKey!?
Mail of bel me even!

Wat is de MaKey MaKey! ?

Met de MaKey MaKey! sluit je de wereld op een creatieve manier aan op je computer: bedien hem met draadjes, krokodillenbekkies en iets geleidends, zoals een appel ofpeer!

de MaKey MaKey! kit

Slechts €54,95 excl. verzendkostenBestel nu

MaKey MaKey!'s huren


Contact

Neem contact op via
info@tech4kids.nl

Hulp nodig? Ideeën uitwisselen/
Naar het forum (EN)

Over TOF SPEELGOED!

Deze website gaat over de MaKey MaKey! en is een verkoopkanaal van Tech4Kids.nl

Bedrijfsgegevens